کلاهبرداری های ارتباطی

«شما برنده شده‌اید» ترفند کلاهبرداران سایبری است؛ پس باور نکنید و به هیچ دستگاه عابر بانکی مراجعه نکنید وگرنه قربانی شده و حسابتان خالی می شود.

یکی از شگردهای مجرمان سایبری برای کلاهبرداری، انتشار آگهی‌های جعلی تحت عنوان فروش کالای ارزان‌قیمت است و به همین دلیل کارشناسان همواره تاکید دارند که کاربران نباید به سادگی فریب وعده‌های پوچ و تبلیغات اغواکننده را بخورند و لازم است درباره صحت هویت فرد آگهی‌دهنده بررسی‌های لازم را انجام دهند.

توجه به اعتبار فروشگاه، نماد اعتماد الکترونیکی و بررسی درگاه بانکی موارد ساده ای است که به کاربران در یک خرید امن اینترنتی کمک می نماید.

وب‌سایت‌های دست دوم فروشی  در کنار مزایای مطلوب و ارزشمند خود تبدیل به مکانی برای فعالیت کلاهبرداران سایبری شده اند.

شاید بیش از ۱۰ سال است که این پیامک‌ها به طور مداوم برای مردم ارسال می‌شوند و همین استمرار ارسال آنها از دو موضوع مهم خبر می‌دهد. اول این که بعد از گذشت ۱۰ سال حتی با وجود این روش نخ‌نماشده، هنوز افرادی هستند که به دام این چوپان‌های دروغین بیفتند و دوم این که ظاهرا هنوز برخورد قضایی خاصی با این افراد نشده است.

رییس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته فتا ناجا از شیوه جدید کلاهبرداری اینترنتی با عناوین جدید " فروش اجناس و کالاهای ممنوعه و غیرمجاز" خبر داد و اظهار داشت: با گردانندگان این صفحات برخورد قانونی خواهد شد.

در یکی از انواع حملات فیشینگ که به شکل تماس صوتی انجام می‌شود و ویشینگ نام دارد، هکرهای تماس‌گیرنده با استفاده از روش‌های مهندسی اجتماعی کارمندان شرکت‌های خصوصی و موسسات دولتی را فریب می‌دهند تا با مراجعه به صفحات لاگین قلابی، اطلاعات ورود شرکت‌های خود را وارد کنند.

فیشرها روش جدیدی را برای خالی کردن حساب افراد در پیش گرفته اند.

اخیراً زنی اهل اندونزی به شیوه‌ای پیچیده و عجیب کلاه از سر کاربران ایرانی اینستاگرام بر می‌دارد.

با افزایش تعداد حساب‌های تقلبی در فضای مجازی، آگاهی از نحوه شناسایی اعتبار حساب‌ها امری ضروری است.

به تازگی مجرمان از روش کلاهبرداری نیجریه‌ای استفاده و به عنوان «خیر» اقدام به کلاهبرداری سایبری می‌کنند.

سرهنگ رجبی به شهروندان درباره کلاهبرداری احتمالی برخی از سودجویان در زمینه ثبت نام وام ودیعه مسکن هشدار داد.

یکی از شگردهای مجرمان سایبری در حراج‌های آنلاین سرقت اطلاعات بانکی افراد است و به همین دلیل هنگام خرید لازم است مولفه‌های یک خرید اینترنتی امن را مدنظر قرار دهید تا به درگاه‌های فیشینگ ارجاع داده نشوید.

در زمان خرید از فروشندگان سیار، مراقب کلاهبرداری به شیوه اسکیمری باشید.

تشکیل گروه های اد کن پول بگیر؛ حربه جدید کلاهبرداران در خالی کردن حساب شهروندان است.

اجاره حساب بانکی و پیشنهادهای میلیونی یکی از ابزارهای متخلفان برای پولشویی، انجام اعمال غیر مجاز و فرار مالیاتی است که علی رغم نظارت‌ها همچنان وجود دارد.

به گفته مدیرکل دفتر حمایت از حقوق مصرف‌کننده رگولاتوری درصورت گزارش و احراز تخلف سرشماره‌هایی که پیامک ارسال می‌کنند، این شماره‌ها مسدود می‌شوند و امکان ارسال پیامک از شخص متخلف هم سلب می‌شود.

پس از صفحات «فیشینگ» و پیامک‌هایی که با موضوع روز یا به نام یک سامانه می‌رسیدند، در نوعی از کلاهبرداری پیامک‌هایی در شمایل یک پیام واریز مبلغی پول به حساب شما ظاهر می‌شود.

در حالی که سایت رسمی سامانه همتا hamta.ntsw.ir است، کلاهبرداران برای فریب و سوءاستفاده کاربران، پیامک‌هایی به همراه لینک سایت‌های فیشینگ ارسال می‌کنند.

ارسال پیام‌هایی حاوی لینک‌های ناشناس که افراد را به سایت‌های جعلی هدایت می‌کنند، یکی از روش‌هایی است که مجرمین سایبری برای سرقت اطلاعات و یا دسترسی و کنترل حساب کاربری شهروندان از آن استفاده می‌کنند.
12345
سامانه پیامکی ۳۰۰۰۶۰۸۲سامانه استعلام شرکت های هرمی و بازاریابی شبکه ای

ایران هشدار

درباره ما

تماس با ما

ایمیل

آپارات

دسترسی ها

کلاهبرداری ارتباطی

قمار و شرط بندی

هشدارها

مطالب برگزیده

قوانین و مقررات

اینفوگرافیک

مصاحبه

لینک های مرتبط

اطلاع رسانی فروش مستقیم

اینماد

پلیس فتا

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی

اتحادیه کشوری کسب و کارهای اینترنتی

مرکز ملی فضای مجازی