فناوری های نوین مالی
رمزارزها عرصه درحال رشدی به شمار می‌رود که به نظر امن می‌رسند اما تجربه نشان داده که افراد در این حوزه مورد سوءاستفاده قرار گرفته‌اند، بر این اساس کارشناسان توصیه می‌کنند افرادی که دانش لازم در زمینه‌های امنیتی، تحلیل بازار اقتصادی و فناوری اطلاعات را ندارند از ورود به این حوزه پرهیز کنند.

سه گام بلند نیاز است تا فناوری مقرراتی یا همان رگ‌تک (RegTech) پیاده‌سازی شود. اول باید اکوسیستم داشته باشیم، بعد زیرساخت دیجیتالی مالی ایجاد شود و در مرحله آخر قوانین باید تغییر کنند. این نسخه‌ای است که مرکز پژوهش‌های مجلس برای توسعه RegTech در ایران ارائه داده است. فناوری‌های مقرراتی چیست و چرا در ایران توسعه نیافته‌اند؟

بر پایه یک بررسی جدید، ضرر مربوط به موارد هک رمزارز در هفت ماه نخست سال میلادی جاری، حدود ۶۰ درصد رشد کرد و به ۱.۹ میلیارد دلار رسید.

در سال گذشته بازار رمزارز‌ها بیش از پیش مورد توجه مردم قرار گرفت و همین موضوع سبب شد به همان میزان کلاهبرداری در این بازار از طریق رمزارز‌های بی‌نام و نشان، روند صعودی پیدا کند.

این روزها کلاهبرداری با سوءاستفاده از نام رمزارزها و با ساخت توکن‌های جعلی بسیار باب شده و افراد زیادی به همین‌خاطر پول‌شان را از دست می‌دهند.

رییس پلیس فتای تهران بزرگ از شگردهای کلاهبرداری از سرمایه‌گذاران رمز ارز می گوید.

در حالیکه اغلب قدرت‌های اقتصادی دنیا با اتخاذ تدابیر نظارتی ویژه در پی محدودسازی معاملات رمزارزها هستند، برخی فقهای اسلامی نیز با اشاره به عدم برخورداری رمزارزها از پشتوانه لازم، اینگونه معاملات را باطل می‌دانند.

نهادهای عالی رتبه نظارتی در چین روز جمعه با ممنوعیت همه معاملات ارزهای رمزنگاری شده و هر گونه استخراج این ارزها، ضربه دیگری به بازار بیت کوین و دیگر رمزارزها وارد کرد.

رئیس مرکز نوآوری و آموزش پژوهشگاه قوه‌قضاییه از راه‌اندازی استارتاپ حقوقی این مرکز در آینده نزدیک خبر داد.

سهم اقتصاد دیجیتال ایران از تولید ناخالص داخلی حدود ۶.۸۷ درصد است و چین با رقم ۳۸ درصدی در صدر کشورهای دنیا قرار دارد.

شرکتی که بنا به گفته معاون وزیر نیرو قرار بوده در آن اکسیژن و سایر گازهای طبی، از جمله اقلام مورد نیاز بیماران کرونایی تولید شود، اقدام به تولید رمزارز نموده است.

به گفته رییس کانون صرافان در ۵ استان آذربایجان غربی، کردستان، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و کرمانشاه به ترتیب ۴۳۴، ۲۱۱، ۱۵۵، ۱۲۴ و ۱۱۵ صراف غیرمجاز توسط وزارت اطلاعات شناسایی شده است.

صرافی‌های رمزارز زیر سایه فقدان قوانین مرتبط و غفلت دستگاه‌های نظارتی، تسهیلاتی به معامله‌گران تازه‌وارد ارائه می‌دهند که کاملاً دارای ماهیتی شبه‌قماری، ربوی و فاقد وجاهت قانونی است.

یک موسسه آمریکایی به نام سایفرتریس، ۴/۵ میلیون آدرس بیت‌کوین مرتبط با ایران را شناسایی کرده و نهادهای دولتی آمریکا قصد دارند دسترسی ایرانیان به بازارهای مالی را قطع کنند. آیا حساب‌ ایرانیان در بایننس بسته می‌شود؟

در چند ماه گذشته کشورهای متعددی مصمم به ممنوعیت معاملات و استخراج رمزارزها شده‌اند و در حال حاضر مخاطرات دنیای ارزهای مجازی برای اقتصاد ایران و سرمایه‌گذاران داخلی در حال افزایش است.

بازار رمزارز‌ها شاید بازاری جذاب و پرسود جلوه می‌کرد، ولی با اتفاقات هفته اخیر مشخص شد که جایگاه مناسبی برای سرمایه گذاری نیست و هر آن ممکن است سرمایه‌ها نابود شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهد اثرپذیری قیمت ارزهای مجازی از اظهارات ثروتمندان و حجم بالای تخلفاتی نظیر کلاهبرداری در این بازار،ریسک بالاتر و نوسانات به مراتب شدیدتری را به سرمایه‌گذار تحمیل کرده است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی گفت: ارزهای دیجیتال فاقد هرگونه پشتوانه دولتی و بانکی بوده لذا سرمایه‌گذاری در این رابطه با مخاطراتی همچون بلوکه شدن دارایی‌ها و انواع کلاهبرداری مواجه است.

سخنگوی صنعت برق گفت: آنچه موجب نگرانی صنعت برق به ویژه در پیک مصرف برق تابستان شده است، استخراج رمز ارز در منازل است چرا که هر ماینر به اندازه یک کولر گازی برق مصرف می‌کند.

سینا استوی عضو توکن غیرقانونی، بدون پشتوانه و غیرمعتبر BRG  و مدیرعامل صرافی کریپتو لند بازداشت شد.

123456
سامانه پیامکی ۳۰۰۰۶۰۸۲سامانه استعلام شرکت های هرمی و بازاریابی شبکه ای

ایران هشدار

درباره ما

تماس با ما

ایمیل

آپارات

دسترسی ها

کلاهبرداری ارتباطی

قمار و شرط بندی

هشدارها

مطالب برگزیده

قوانین و مقررات

اینفوگرافیک

مصاحبه

لینک های مرتبط

اطلاع رسانی فروش مستقیم

اینماد

پلیس فتا

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی

اتحادیه کشوری کسب و کارهای اینترنتی

مرکز ملی فضای مجازی