Telegram Sapp Instagram Aparat tvhoshdar

استارتاپ‌های مبتنی بر فناوری‌های مالی تقویت می‌شوند

استارتاپ‌های مبتنی بر فناوری‌های مالی تقویت می‌شوند
تاريخ:بيست و دوم مهر 1398 ساعت 14:09   |   کد : 30624
با امضای یک تفاهم نامه همکاری بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بانک رفاه کارگران، استارتاپ های مبتنی بر فناوری ها و کسب و کار های اینترنتی حوزه مالی تقویت می شوند.
به گزارش ایران هشدار، در راستای تحقق سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، تفاهم‌نامه همکاری بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به نمایندگی حسین اسفندیاری، معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری و بانک رفاه کارگران به نمایندگی محمد علی سهمانی منعقد شد. این تفاهم نامه با هدف به کارگیری ظرفیت‌های طرفین برای رشد سرمایه‌گذاری و توسعه محصولات و خدمات دانش بنیان و فناورانه در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی به امضا رسید.
 
در این تفاهم نامه آمده است: «همکاری برای تامین مالی و سرمایه‌گذاری طرح‌های فناورانه و دانش‌بنیان و راه‌اندازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه و پژوهش و فناوری»، «همکاری برای استفاده از خدمات و محصولات شرکت‌های دانش بنیان و ستاد‌های توسعه فناوری در حوزه‌های کاری مرتبط با طرفین تفاهمنامه از جمله فناوری‌های مالی (فین تک)، فناوری اطلاعات، بلاکچین، فناوری‌های پیشرفته در حوزه سلامت» از جمله تعهداتی است که طرفین پس از امضای این تفاهم نامه، ملزم به اجرای آن هستند.
 
همچنین، «پرداخت تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور به ویژه در بخش‌های سلامت و فناوری‌های مالی از منابع صندوق توسعه ملی، بانک یا سایر منابع بر اساس ضوابط جاری بانک» و «همکاری در راستای ایجاد مرکز شتابدهی نوآوری» از دیگر تعهدات طرفین امضای تفاهم نامه است.
 
در این تفاهم نامه آمده است که طرفین باید در زمینه همکاری برای برگزاری رویداد‌های نوآورانه مشترک (از جمله استارتاپ ویکند و...) را فراهم و از ظرفیت‌های متقابل پژوهش‌های کاربردی در زمینه ایجاد و تقویت استارتاپ‌ها با تاکید بر فناوری‌های مالی و طراحی مدل کسب و کار اینترنتی در حوزه‌های مالی و سلامت موجود در دستگاه خود استفاده کنند.
 
باشگاه خبرنگاران جوان

Share

آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان  
 


 

دسترسی ها
  info@iranhoshdar.ir

   کلیه حقوق این سایت متعلق به وبسایت iranhoshdar.ir می باشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.