به گزارش ایران هشدار به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا؛ سرهنگ مرتضوی در تشریح این خبر گفت: در پی شکایت شهروند اصفهانی مبنی بر اینکه با هدف دریافت بسته اینترنت رایگان مبلغ 40 میلیون ریال از حساب وی به صورت غیر مجاز برداشت شده است، کارشناسان پلیس را بر آن داشت تا موضوع را در دستور کار خود قرار دهند.
وی افزود: شاکی در تلگرام با آگهی جعلی اهدای بسته اینترنت رایگان از طرف اپراتورهای موبایلی با هدف پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و ترویج پویش در خانه بمانیم روبرو شده که با ورود به درگاه پرداخت از طریق لینک معرفی شده و پرداخت 10هزار ریال جهت شرکت در قرعه کشی متوجه میشود علاوه بر این که بسته اینترنتی دریافت نکرده کل موجودی حساب او که 40 میلیون ریال بوده است نیز برداشت شده است.
وی عنوان داشت: در بررسیهای اولیه مشخص میشود، درگاه بانکی که شاکی از طریق آن اقدام به واریز وجه کرده است، درگاهی جعلی بوده که اطلاعات حساب بانکی وی را به سرقت برده است.
سرهنگ مرتضوی به شهروندان توصیه کرد: در خریدهای آنلاین پیش از آنکه تبلیغات اغواکننده فریبمان دهد باید به اصالت سایت توجه کرد، همچنین با توجه به افزایش خریدهای آنلاین و غیر حضوری در پی شیوه کرونا ویروس برخی کسب و کارهای فاقد مجوز برای جلب توجه مشتری به تبلیغات اغوا کننده و فریبنده روی میآورند در حالیکه بسیاری از شعارهایی که در تبلیغات آنها گفته شده است درست نیست.
وی خاطر نشان کرد: شهروندان می توانند تخلفات صورت گرفته در فضای مجازی را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری لینک ثبت گزارشهای مردمی با ما در میان بگذارند.