کسب‌وکارهای حاضر در پلتفرم‌های داخلی از مالیات معاف می‌شوند
طبق تصمیم مجلس، کسب‌وکارهایی که در پلتفرم‌های داخلی مورد تایید وزارت ارتباطات فعالیت می‌کنند از مالیات معاف می‌شوند و کسب‌وکارهایی که در پلتفرم‌های خارجی فعالیت می‌کنند باید مالیات پرداخت کنند.
تاريخ : دهم اسفند 1401 ساعت 10:38   کد : 42489

به گزارش ایران هشدار به نفل از پیوست، طبق تصمیم مجلس، کسب‌وکارهایی که در پلتفرم‌های داخلی مورد تایید وزارت ارتباطات فعالیت می‌کنند از مالیات معاف می‌شوند و کسب‌وکارهایی که در پلتفرم‌های خارجی فعالیت می‌کنند باید مالیات پرداخت کنند.

 نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۲ با بند (ط) تبصره ۶ ماده واحده بودجه موافقت کردند که در آن کسب‌وکارهای داخلی حاضر در پلتفرم‌های داخلی از مالیات معاف می‌شوند.

در این بند تبصره ۶ آمده است: در راستای حمایت از توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور و تشویق کسب‌وکارهای اینترنتی به استفاده از سکوهای داخلی، تا پایان سال ۱۴۰۲ کسب‌وکارهای حقیقی فعال در سکوهای داخلی مورد تایید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که فاقد پرونده مالیاتی هستند، به صورت پلکانی تا سقف مقرر در ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم، مشمول مالیات با نرخ صفر بوده و جرائم سال‌های قبل ناشی از عدم تسلیم اظهارنامه شامل بخشوگی می‌شود.

در بخش دیگری بودجه اما ذکر شده هرگونه درآمد از پلتفرم‌ها و شبکه‌های اجتماعی خارجی مشمول اخذ مالیات می‌شوند.

همچنین آیین‌نامه اجرایی این بند باید ظرف مدت دو ماه پس از لازم‌الاجرا شدن این قانون به پیشنهاد وزارت ارتباطات و وزارت اقتصاد در هیات وزیران تصویب شود.


دسترسی ها
  info@iranhoshdar.ir

   کلیه حقوق این سایت متعلق به وبسایت iranhoshdar.ir می باشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.