کلود ماین پرو با ادعای سرمایه گذاری در بازارهای مالی، املاک، رمزارز و فارکس در حال جذب سرمایه کاربران است، در حالی که تاکنون هیچ گونه مجوزی برای فعالیت خود ارائه نکرده و مستنداتی در رابطه با فعالیت های حقیقی و مجازی آن وجود ندارد. 

گوچپن (Qoojpn) و تیمون (Tmon) با وعده سود ۱۰۰ درصدی در ۱۷ تا ۱۸ روز توانستند مردم را فریب دهند.

 لاکچرینس با ادعای سرمایه گذاری در زمینه ارزهای دیجیتال در حال جذب سپرده گذار است.

شرکتی با نام ترونر با ادعای راه اندازی بزرگترین مزرعه استخراج ارز دیجیتال در ایران در حال جذب سرمایه کاربران است.

در حال حاضر شاهد انتشار توکنی به اسم TNT بدون پشتوانه علمی هستیم که احتمال خطر کلاهبرداری و بی‌ارزش شدن سرمایه مردم را دارد.

پانزی یک روند سرمایه‌گذاری است که سود‌هایی را از همان پولی که بوسیلهٔ سرمایه‌گذار بعدی پرداخت شده‌است، به سرمایه‌گذار قبلی خودش پرداخت می‌کند.

در یکی از جدیدترین کلاهبرداری‌های صورت گرفته در بازار ارزهای دیجیتال، یک شرکت بازاریابی شبکه‌ای با تبلیغ یک رمز ارز جعلی و تبلیغ خرید و فروش آن از طریق صرافی‌های غیرمجاز، باعث شده هزاران نفر از هموطنان سرمایه‌های خود را از دست بدهند.

کریپتولند و کینگ مانی از کلاهبرداری های پانزی هستند که ارائه توکن های جعلی شگرد اصلی آنها در فریب قربانیان بوده است.

یک منبع آگاه در خصوص جزئیات کلاهبرداری کینگ‌مانی گفت: این افراد با ایجاد نوسانات قیمتی غیرواقعی، اشتیاق مضاعفی را در اعضای شرکت به وجود آوردند و قیمت آن را از ۴ یورو به چندهزار یورو رساندند.

 مدتی است نام شرکتی جعلی به‌نام «یونیک فایننس» از افراد مختلف شنیده می‌شود، شرکتی که علی رغم اثبات واهی بودن ادعاهایش هنوز هم در حال فعالیت و فریب مخاطبان است. اما چرا؟

رئیس پلیس فتا ناجا از شناسایی و دستگیری سرشاخه باند کلاهبرداری با شگرد عضویت در بورس خارجی و دریافت سود با رمز ارزها خبر داد.

سایت ابس ترند یکی دیگر از سایت هایی است که با ادعای فعالیت در بازار فارکس در حال فریب کاربران است.

سایت سینکرونیوم بدون ارائه مجوز و با ادعای استفاده از فناوری هایی همچون اینترنت اشیاء، بلاک چین، هوش مصنوعی و غیره در حال جذب سرمایه کاربران است.

سایت سرمایه گذاری اینواکسپرت با ادعای فعالیت در زمینه فناوری های نوین در حال فریب کاربران است.

«پانزی» یک شیوه کلاهبرداری برای جذب سرمایه‌گذاران است تا از این طریق افراد را با تبلیغ سودهای غیرمتعارف و نجومی به دام انداخته و در نهایت کلاهبردار با پول بسیاری که به جیب زده متواری می‌شود.

سایت  دفنتلی فایننس  بدون ارائه مجوز و توضیحات در رابطه با فعالیتش در حال فریب کاربران است.

سایت سودلند با ادعای فعالیت در زمینه معاملات رمزارز، بازار طلا، ارزهای دولتی و فارکس در حال فریب کاربران است.

اینوست بیت کپیتال یکی دیگر از طرح های جذب سرمایه پرریسک است که با ادعای پرداخت سودهای غیرمتعارف در حال فریب مخاطبان است.

دسترسی ها
  info@iranhoshdar.ir

   کلیه حقوق این سایت متعلق به وبسایت iranhoshdar.ir می باشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.